Política de privadesa

Qui és el responsable del tractament de les teves dades personals?

NOVACT
C/Junta de comerç, 20 · Principal
08001 – Barcelona
administra@novact.org

Amb quina finalitat tractem les teves dades personals?

Quan envieu la vostra adhesió, la recollim per tal d’actualitzar el llistat d’organitzacions que es sumen al manifest i la guardem en cas que la iniciativa tingui altres objectius dels que us voldrem mantenir informades.

No utilitzem les dades per a finalitats publicitàries ni per fer enviaments d’informacions pròpies de la organització que gestiona o custòdia aquestes dades personals.

Quant de temps conservarem les teves dades personals?

Les dades es conservaran mentre duri la iniciativa i mentre no se’n sol·liciti la supressió. La base legal per al tractament de dades és el consentiment de l’interessat.

Quins drets teniu sobre les vostres dades

Pots accedir a les teves dades personals, així com sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si s’escau, sol·licitar-ne la cancel·lació o supressió quan ja no siguin necessàries per a les finalitats que van ser recollides. També pots sol·licitar la limitació i oposició del tractament de les teves dades, en determinades circumstàncies i per motius relacionats amb la teva situació particular.

Igualment, podràs revocar el consentiment i exercir aquests drets mitjançant l’enviament d’un correu electrònic a administra@novact.org

.